پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن رشته صنایع غذایی 26 صفحه

به صفحه دریافت پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن خوش آمدید.

قبل از اینکه به صفحه دانلود بروید پیشنهاد می کنیم توضیحات پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن را مطالعه نمایید.

قسمتی از متن و توضیحات فایل:

پنیر پیتزا چربی پنیر پیتزا پیتزای کم چرب

فرمت فایل: ppt

تعداد صفحات: 26

حجم فایل: 745 کیلو بایت

پنیر پیتزا ، امروزه بعنوان یکی از محصولات کاربردی مهم در صنایع غذایی مخصوصاً پیتزا محسوب می شود.
پنیر پیتزا یکی از انواع پنیرهای پرچرب بوده که این خصوصیت پر چرب بودن ، استفاده از آن را جهت حفظ سلامتی
مصرف کننده محدود کرده است.
در 15 سال گذشته تجارتی کردن تولید پنیرهای کم چرب در سراسر جهان بطور چشمگیری افزایش یافته است.
رهنمودهای رژیمی و تمایل به مصرف تولیدات کم چرب ، باعث افزایش خرید مصرف کنندگان از این پنیرها بوده است.

چربی در پنیر پیتزا در کشش و جریان توسط فراهم کردن اثر روان کنندگی در هنگام ذوب نقش دارد.

در طول طبخ پیتزا ، آزاد سازی اسیدهای چرب آزاد است که سوزاندن سطحی را کاهش می دهد.

با کاهش محتویات چربی پنیر پیتزا زیر 10% تغییرات زیر بوجود می آید :

1- نسبت کمتر رطوبت به Pro

2- آزاد سازی کمتر چربی آزاد در طی پخت و ایجاد لایه ی پلاستیکی نامطلوب روی پنیر

3- ذوب شدن دیرتر پنیر

و………….

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن ” نمودید تشکر می کنیم

مطلب دیگر:  چیپس سیب زمینی رشته صنایع غذایی 49 صفحه

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن – با کلمات کلیدی زیر مشخص گردیده است:
پنیر پیتزا ;چربی پنیر پیتزا ;پیتزای کم چرب

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *