پاورپوینت خواص رئولوژیکی کره رشته صنایع غذایی 16 صفحه

به صفحه دریافت پاورپوینت خواص رئولوژیکی کره خوش آمدید.

قبل از اینکه به صفحه دانلود بروید پیشنهاد می کنیم توضیحات پاورپوینت خواص رئولوژیکی کره را مطالعه نمایید.

قسمتی از متن و توضیحات فایل:

خواص رئولوژیکی کره ترکیبات تشکیل دهنده کره ماهیت آمفی پلاری کره زنی

فرمت فایل: ppt

تعداد صفحات: 16

حجم فایل: 391 کیلو بایت

مقدمه:

برای بدست آوردن کره ای با خواص رئولوژیکیمناسب باید از سوپه ترکیب چربی شیر در فصولمختلف توجه نمود و از

سری دیگر پارامترهایمختلف فرآیند را دراین راستا تنظیم نمود.

خواص رئولوژیکی کره همان ویژگی هایبافتی کره ای از جمله ویسکوزیته و حالتپخش شدن کره بر روی نان و قابلیت

گسترش پذیری و …. می باشد.

ترکیبات تشکیل دهنده و ساختار فیزیکی ترکیبات و فرآیندهایصورت گرفته بر روی کره از جمله فرآیند کره زنی، نمک

زنی،و مالش دهی (WORKING) بر روی این ویژگی ها تأثیر گذراند.

ترکیبات تشکیل دهنده کره:

از آنجایی که ترکیبات شیمیایی کره تا حد زیادیمشابهه ترکیبات چربی شیر است، به ترکیبات چربی شیرمی پردازیم.

ترکیبات تشکیل دهنده چربی شیر:0.098تری گلیسیریدها همراه با مقادیر کمیمونو و دی گلیسرید و اسیدهای

چرب آزاد، فسفولیپیدها، سربروزیدها و استرول ها می باشد.

به طور کلی اسیدهای چرب با 18 کربن و یک پیونددوگانه نسبت چشمگیری را به خود اختصاص می دهد، در حالیکه

اسیدهای 16 کربنه با یک پیوند دوگانه مقدار کمی را به خود اختصاص می دهد.

ماهیت آمفی پلاری:

فسفو لیپیدها در چربی شیر دیده می شوند کهقسمت عمده در غشاء گلبولها ی چربی شیرواقع شده اند که به عنوان

امولسیفایر هستندکه از نظر سطحی فعال بوده و این ویژگیبه آنها این امکان را می دهد که در امولسیون های

مطلب دیگر:  دانلود جزوه اصول و مبانی اولیه تهیه صورت وضعیت پیمانکاران رشته صنایع غذایی 94 صفحه

آب در روغن و روغن در آببه عنوان امولسیفایر عمل کنند.

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” پاورپوینت خواص رئولوژیکی کره ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – پاورپوینت خواص رئولوژیکی کره – با کلمات کلیدی زیر مشخص گردیده است:
خواص رئولوژیکی کره ;ترکیبات تشکیل دهنده کره;ماهیت آمفی پلاری ;کره زنی

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *