پاورپوینت خامه رشته صنایع غذایی 29 صفحه

به صفحه دریافت پاورپوینت خامه خوش آمدید.

قبل از اینکه به صفحه دانلود بروید پیشنهاد می کنیم توضیحات پاورپوینت خامه را مطالعه نمایید.

قسمتی از متن و توضیحات فایل:

خامه روش تهیه خامه در کارخانه پاستوریزاسیون سپراتور آزمونهای خامه پاستوریزه

فرمت فایل: ppt

تعداد صفحات: 29

حجم فایل: 217 کیلو بایت

خامه :
تعریف : خامه عبارت است از چربی تغلیظ شده شیر که در آن چربی به صورت گلبول هایی که توسط یک غشا محافظت می شوند وجود دارد .

درکلیه مراحل تولید خامه پاستوریز باید کنترل های لازم انجام شود تا فراورد های باکیفیت مطلوب وزمان ماندگاری قابل قبول به دست آید. کنترل ماده اولیه یا شیر خام ضرروی است شیر خام باید مطلوب بوده وعاری از بوهای غیر طبیعی باشد شیر خام نباید به مدت طولانی قبل ازفرایند نگهداری شود. درعملیات فرایند مانند پمپ کردن وغیره حداقل آسیب به شیرخام وارد شود وآزمایشات لازم برروی شیر خام انجام گیرد تنوع محصولات بدست آمده ازخامه بسیارند که باایجاد طعم های متفاوت در وعده غذایی روزانه بالاخص صبحانه جایگاه خوبی بدست آورده که در کودکان استقبال خوبی می شود.

نگه داری و توزیع کیفیت شیری که جهت تولید خامه دریافت می شود حداقل باید مشابه شیر خام دریافتی جهت شیر نوشیدنی باشد .

همچنین لزوم عادی بودن آن از بوهای نامطلوب از جمله بدی ناشی از علوفه چون ترکیبات بد عمدتاً محلول در چربی بوده در نتیجه در قسمت چربی شیر متمرکز شده و به عنوان یک عیب محسوب می شود دمای مورد نیاز برای پاستور کردن خامه در روش سریع حداقل دما 72 رجه سانتیگراد به مدت 15 ثانیه لازم است که در این کارخانه برای پاستور کردن خامه از دمای 95 تا 100 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 16 ثانیه خامه بلافاصله بعد از پاستوریزاسیون باید خنک شود و بعد از سرد شدن باید بسته بندی را به دلیل سفت شدن با سختی مواجه سازد .

روش تهیه خامه در کارخانه :

مطلب دیگر:  پاورپوینت بررسی تولید پروتئین تک یاخته رشته صنایع غذایی 23 صفحه

در این کارخانه ضمن اینکه شیر پاستوریزه می شود در قسمت سپراتور یا جدا سازی آن خامه تولید می شود در این کارخانه برای تولید خامه پاستوریزاسیون فقط بسته بندی همین محصول را داخل دستگاه بزرگ گردانی به نام چرن قرار داده و حرارت مورد نظر را به خامه می دهیم بعد خامه می دهیم بعد خامه پاستور می شود.

دریافت شیر : شیری که برای تولید کره استفاده می شود باید از حیوان سالم دوشیده شده باشد و تحت شرایط بهداشتی حمل و نقل شود .

باید به تغذیه دام توجه بسیاری داشت و به عنوان مثال از دانه های روغنی نظیر کلزا و انواعی از چغندر قند حاوی مقادیر زیادی اسیدهای آمینه گوگرد دار هستند که به هنگام تجزیه در فاز چربی شیر تجمع می یابند و باعث طعم بدی در کره خواهند شد .

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” پاورپوینت خامه ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – پاورپوینت خامه – با کلمات کلیدی زیر مشخص گردیده است:
خامه ;روش تهیه خامه در کارخانه;پاستوریزاسیون ;سپراتور;آزمونهای خامه پاستوریزه

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *