پاورپوینت تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر رشته صنایع غذایی 21 صفحه

به صفحه دریافت پاورپوینت تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر خوش آمدید.

قبل از اینکه به صفحه دانلود بروید پیشنهاد می کنیم توضیحات پاورپوینت تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر را مطالعه نمایید.

قسمتی از متن و توضیحات فایل:

ساختمان میسل انعقاد شیر انعقاد آنزیمی انعقاد اسیدی فاکتور های موثر در انعقاد شیر کلسیم کلرید اولترا فیلتراسیون

فرمت فایل: ppt

تعداد صفحات: 21

حجم فایل: 153 کیلو بایت

ساختمان میسل:

در شیر حدود 95% کازئین در ساختارهای کلوئیدی به نام میسل های کازئین وجود دارد .

گروه فسفات با کلسیم پیوند برقرار می کند و کلسیم فسفات کلوئیدی را به وجود می اورند که این پیوندها ساختار میسل را می سازند

انعقاد شیر:

میسل های کازئین در pH طبیعی شیر یعنی حدود 6.7 به دلیل دارا بودن بار منفی میسل و گروهای هیدروفیل در سطح ان به صورت محلول هستند.

دو روش برای انعقاد شیر وجود دارد:

.1انعقاد آنزیمی
.2انعقاد اسیدی
انعقاد آنزیمی:

تغییر شکل دادن میسل های کازئین به علت هیدرولیز کازئین توسط رنت است که به دنبال آن توده ای شدن میسل را خواهیم داشت.

انعقاد آنزیمی در 3 فاز انجام می گیرد:

فاز اولیه

فاز ثانویه

فاز نهایی

فاز اولیه : پروتئولیز محدود برروی K_CN روی داده و منجر به آزاد سازی گلیکو ماکروپپتید (GMP) و Para_K_CN میشود و در نتیجه K_CN ثبات خود را از دست میدهد.

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” پاورپوینت تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

مطلب دیگر:  کارآموزی كنجاله - خط تولید حلوا شكری رشته صنایع غذایی 13 صفحه

فایل – پاورپوینت تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر – با کلمات کلیدی زیر مشخص گردیده است:
ساختمان میسل ;انعقاد شیر;انعقاد آنزیمی;انعقاد اسیدی ;فاکتور های موثر در انعقاد شیر ;کلسیم کلرید اولترا فیلتراسیون

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *