پاورپوینت افزودنی های غذایی رشته صنایع غذایی 36 صفحه

به صفحه دریافت پاورپوینت افزودنی های غذایی خوش آمدید.

قبل از اینکه به صفحه دانلود بروید پیشنهاد می کنیم توضیحات پاورپوینت افزودنی های غذایی را مطالعه نمایید.

قسمتی از متن و توضیحات فایل:

در سالهای اخیر، همه مردم در جهان ((توسعه یافته)) بطور فزاینده ای نسبت به مسائل سلامتی مربوط به مواد غذایی آگاه شده اند این امر تا حدودی به خاطر دانش افزوده ایجاد شده توسط تحقیقات كلینیكی و تا اندازه ای بخاطر انتشار این اطلاعات و اعمال نفوذ سازماندهی شده توسط گروههای محیطی و سود ویژه می باشد بعنوان مثال از ایزو در حال حاضر به طور گسترده ای مشاهده ش

فرمت فایل: pptx

تعداد صفحات: 36

حجم فایل: 238 کیلو بایت

•مقدمه •در سالهای اخیر، همه مردم در جهان ((توسعه یافته)) بطور فزاینده ای نسبت به مسائل سلامتی مربوط به مواد غذایی آگاه شده اند. این امر تا حدودی به خاطر دانش افزوده ایجاد شده توسط تحقیقات كلینیكی و تا اندازه ای بخاطر انتشار این اطلاعات و اعمال نفوذ سازماندهی شده توسط گروههای محیطی و سود ویژه می باشد. بعنوان مثال از ایزو در حال حاضر به طور گسترده ای مشاهده شده است كه عادات غذایی می تواند نقش مهمی در پیشگیری از امراضی همچون فشار خون بالا، هیپرلپیدی و سرطان روده ایفا كنند. در پاسخ، صنعت مواد غذایی گروهی از مواد غذایی را با عنوان مواد غذایی كاربردی یا nutra ceuticals ارائه داده است. در این طبقه بندی برخی از مواد غذایی فقط با استفاده درست از تركیبات غذایی همچون كاهش چربی در فرآورده های كم چرب یا افزایش اشباع نشده های متعدد در نظر گرفته می شوند.

•در حالیكه سایرین ممكن است جهت ایفا نقش مثبت تری مورد ملاحظه قرار گیرند. افزودنی های غذایی بكار رفته در این گروه بعنوان موادی بدون ارزش غذایی تعریف شده اند. اما آنها جهت حفظ سلامتی و یا عمل بعنوان یك عنصر درمانی كاربرد دارند. •مواد غذایی كاربردی شرح داده شده فوق با نیازهای غذایی همه مردم در نظر گرفته می شوند. بالعكس، اقلیت هایی كه به مواد غذایی ساخته شده خاص برای شرایط غذایی پزشكی ویژه آنها می توانند شناسایی شوند. چنین مواد غذایی محصولات غذایی كلینیكی entral نامیده می شوند. اگرچه معمولاً توسط نظارتهای غذایی پوشش داده می شوند. توسط مجموعه كاملی از اطلاعات كلینیكی حمایت خواهند شد. كه اثر بخشی را در محیط كلینیكی اطمینان می دهد. بعنوان مثال شرایط پزشكی فنیل كتونوریا (PKU) كه یك بیماری ارثی است، مبتلایان خود را بخاطر افزایش آمینواسید فنیل آلانین از بدو تولد در متابولیز موثر ناتوان می سازند. •

مطلب دیگر:  پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن رشته صنایع غذایی 45 صفحه

•رژیم غذایی معمولی برای این مبتلایان در نهایت منجر به عقب ماندگی ذهنی می شود. ازایزو محصولاتی طراحی شده اند كه در آنها كل فنیل آلانین وجود ندارد. آنها تركیباتی از هیدرولیزات های پروتئین یا آمینواسیدهای سنتزی با ویتامین ها، مواد معدنی، كربوهیدرات ها و چربیها هستند و به شدت به افزدونی های غذایی برای نیازهای تكنیكی و غذایی آنها بستگی دارند. •این فصل برای فراهم ساختن بررسی كامل تمام پیشرفت ها و مسائل در این عرصه سریع التغییر در نظر گرفته شده است. اما ترجیحاً برخی از مثالهای خاص را نشان می دهد. آن نقش منجر به مردی را مورد تاكید قرار می دهد كه افزودنی های غذایی در ساختن محصولات غذایی كلینیكی و نیز شرح پیشرفت های احتمالی در آینده در این عرصه نقش دارند. سپس نقش جدیدی را دنبال می كند كه افزودنی های غذایی در عرصه مواد غذایی كاربردی با توجه به عمل درمانی و مسائل نظارتی ایفای نقش می كنند. •

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” پاورپوینت افزودنی های غذایی ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – پاورپوینت افزودنی های غذایی – با کلمات کلیدی زیر مشخص گردیده است:
افزودنی های غذایی;مواد غذایی;فشار خون بالا;هیپرلپیدی;سرطان روده

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *