پاورپوینت استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی رشته صنایع غذایی 66 صفحه

به صفحه دریافت پاورپوینت استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی خوش آمدید.

قبل از اینکه به صفحه دانلود بروید پیشنهاد می کنیم توضیحات پاورپوینت استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی را مطالعه نمایید.

قسمتی از متن و توضیحات فایل:

ستفاده از فشار ایزو استاتیك بالا در تحقیقات بیولوژیك و مواد غذائی در دهه اخیر مورد توجه زیادی قرار گرفته است در این پژوهش به منظور بررسی اثر فشار ایزو استاتیك بر فعالیت متابولیكی مخمر ابتدا سویه خالص تجارتی مخمر Saccharomyces cerevisiae را به مدت 5،10و 15 دقیقه تحت فشارهای 1501251007550 مگاپاسكال قرار داده و یك نمونه نیز به عنوان شاهد و بدون اعمال

فرمت فایل: pptx

تعداد صفحات: 66

حجم فایل: 2.562 مگا بایت

vچكیده v vاستفاده از فشار ایزو استاتیك بالا در تحقیقات بیولوژیك و مواد غذائی در دهه اخیر مورد توجه زیادی قرار گرفته است. در این پژوهش به منظور بررسی اثر فشار ایزو استاتیك بر فعالیت متابولیكی مخمر ابتدا سویه خالص تجارتی مخمر Saccharomyces cerevisiae را به مدت 5،10و 15 دقیقه تحت فشارهای 150 125 100 75 50 مگاپاسكال قرار داده و یك نمونه نیز به عنوان شاهد و بدون اعمال فشار نگهداری گردید .

vكلیه نمونه ها پس از 24 ساعت نگهداری در 4°C از نظر تعداد پرگنه در واحد حجم (CFU) فعالیت آنزیمی و تغییرات ریخت شناسی ، مورد ارزیابی قرار گرفتند نتایج پس از تجزیه و تحلیل آماری نشان داد كه فشار50 MPa هیچ تأ ثیری بر مخمر نداشته اما فعالیت آنزیمی مخمر تحت اثر فشار های 75 و 100 مگاپاسكال در مدت 10 و 15 دقیقه اعمال فشار به میزان قابل ملاحظه ای افزایش می یابد . با اینحال تصاویر میكرو گراف الكترونی به روش اسكن میكروسكوپ الكترونی(SEM) حاكی از تغییرات شدید سلول تحت اثر فشار 100 MPa علیرغم افزایش فعالیت مخمر می باشد. v

مطلب دیگر:  پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن رشته صنایع غذایی 26 صفحه

vمیزان فعالیت آنزیمی مخمر تحت اثر اعمال فشارهای 125 و 150 مگاپاسكال كاهش یافته و تعداد پرگنه در واحد حجم به اندازه حداقل یك چرخه لگاریتمی كاهش نشان می دهد كه این اثرات می تواند ناشی از تغییرات شدید ساختمان سلول مخمر تحت اثر اعمال فشارهای 125 100 و 150 مگاپاسكال باشد . هم چنین بررسی ریخت شناسی سلولی مخمر پس از یك ماه نگهداری در4°C نشان داد كه كلیه نمو نه های تیمار شده با فشار تجزیه شده و ازبین رفته اند.

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” پاورپوینت استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – پاورپوینت استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی – با کلمات کلیدی زیر مشخص گردیده است:
استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک;مخمر درصنایع غذایی;فشارهای بالای هیدرو استاتیک;هیدرو استاتیک;مخمر در صنایع

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *