پاورپوینت استراتژی های تولید ماست رشته صنایع غذایی 23 صفحه

به صفحه دریافت پاورپوینت استراتژی های تولید ماست خوش آمدید.

قبل از اینکه به صفحه دانلود بروید پیشنهاد می کنیم توضیحات پاورپوینت استراتژی های تولید ماست را مطالعه نمایید.

قسمتی از متن و توضیحات فایل:

دریافت شیر استاندارد سازی چربی استاندارد سازی مواد جامد غیر چربی (SNF) هموژناسیون

فرمت فایل: ppt

تعداد صفحات: 23

حجم فایل: 678 کیلو بایت

فهرست

مقدمه
پیش عملیات های انجام شده روی شیر ماست
چشم اندازآینده

مقدمه

الی مچنیکف راه های افزایش عمر بشر و طرفداری از مصرف باکتری های تولید کننده اسید لاکتیک را بررسی کرد. زیرا مصرف برخی از انواع محصولات لبنی غنی شده با طول عمر مرتبط است که به دلیل توانایی باکتری ها برای مبارزه با بیماری می باشد.

تکامل تدریجی ماست به طور خلاصه:

استفاده از وسائل مشابه برای تولید
افزودن شیر تازه به شیرتخمیر شده برای ایجاد کیفیت محصول مناسب
جوشاندن شیر درخمره های روباز برای به دست آوردن محصولی غلیظ دارای طول عمر بیشتر
استفاده از شیر ترش روز قبل برای تخمیر شیر تازه
بهبود عطر وطعم ماست با افزودن باکتری اسید لاکتیک مقاوم در برابراسید در فرایند تولید
دریافت شیر

کیفیت شیرخام از لحاظ میکروبیولوژیکی، شیمیایی و حسی محصول نهایی اهمیت زیادی دارد.شیر ماست بندی ها را می توان از طریق ظروف مخصوص حمل شیر تامین کرد یا پس از سرد شدن و ذخیره کردن شیر در گاوداری آن را با یک تانکر انتقال داد.

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” پاورپوینت استراتژی های تولید ماست ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – پاورپوینت استراتژی های تولید ماست – با کلمات کلیدی زیر مشخص گردیده است:
دریافت شیر ;استاندارد سازی چربی;استاندارد سازی مواد جامد غیر چربی (SNF);هموژناسیون

مطلب دیگر:  پاورپوینت کاربرد نانو فناوری در علوم غذا و صنایع غذایی- 54 اسلاید رشته صنایع غذایی 54 صفحه

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *