دانلود پاورپوینت چربیها و روغنهای سرخ كردنی رشته صنایع غذایی 48 صفحه

به صفحه دریافت دانلود پاورپوینت چربیها و روغنهای سرخ كردنی خوش آمدید.

قبل از اینکه به صفحه دانلود بروید پیشنهاد می کنیم توضیحات دانلود پاورپوینت چربیها و روغنهای سرخ كردنی را مطالعه نمایید.

قسمتی از متن و توضیحات فایل:

روغن سرخ كردنی مناسب برای استفاده صنعتی باید در مقابل اكسیداسیون مقاوم بوده، نقطه دود بالائی داشته، در هنگام سرخ كردن كف زیادی تشكیل نشده، نقطه ذوب پائین، بدون طعم و بو، دارای ارزش تغذیه ای خوب و عملاً فاقد اسید های چرب ترانس باشد

فرمت فایل: ppt

تعداد صفحات: 48

حجم فایل: 4.25 مگا بایت

صنایع روغن تكمیلی

روغن سرخ كردنی مناسب برای استفاده صنعتی باید در مقابل اكسیداسیون مقاوم بوده، نقطه دود بالائی داشته، در هنگام سرخ كردن كف زیادی تشكیل نشده، نقطه ذوب پائین، بدون طعم و بو، دارای ارزش تغذیه ای خوب و عملاً فاقد اسید های چرب ترانس باشد.

انواع چربی و روغنهای سرخ كردنی:

در حال حاضر در اروپا روغنهای تصفیه شده كلزا، كلزای نیمه هیدرو‍‍ژنه، مخلوطهای پالم با كلزا یا سویا و پالم اولئین یا سوپر اولئین روغنهای متداول سرخ كردنی هستند.

در آمریكای شمالی در رستورانهای fast food و سرخ كردن صنعتی معمولاً از روغنهای جامدی كه از روغن تخم پنبه، روغن سویای نیمه هیدروژنه یا كلزای نیمه هیدروژنه تركیب یافته استفاده میشود.

بررسی های انجام شده نشان داده است كه برای اینكه مقدار كمی از محصولات اكسیداسیون كه سبب بهبود طعم غذای سرخ شده میشود، بوجود آید اكسیداسیون ملایم اسید لینولئیك در درجه حرارت نزدیك به 180 درجه سانتیگراد لازم است.

تاثیر خصوصیات و تركیب روغنهای سرخ كردنی در كیفیت و پایداری آن

مطلب دیگر:  گزارش کاراموزی کارخانه كنسرو سازی اتکا رشته صنایع غذایی 109 صفحه

تركیب مناسب اسیدهای چرب یك روغن سرخ كردنی سالم و مقاوم به شرح ذیل میباشد:

1- روغن سرخ كردنی باید غنی از اسیدهای چرب دارای یك پیوند غیر اشباع باشد ( c18:1 بیش از 75%).

2- اسیدهای چرب اشباع ( c16:0 – c14:0 – c12:0) و اسیدهای چرب دارای چند پیوند غیر اشباع روغن كم باشد ( كمتر از 15%).

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” دانلود پاورپوینت چربیها و روغنهای سرخ كردنی ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – دانلود پاورپوینت چربیها و روغنهای سرخ كردنی – با کلمات کلیدی زیر مشخص گردیده است:
صنایع روغن تكمیلی;انواع چربی و روغنهای سرخ كردنی;تاثیر خصوصیات روغنهای سرخ كردنی در كیفیت و پایداری آن ;تاثیر تركیب روغنهای سرخ كردنی در كیفیت و پایداری آن

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *