دانلود پاورپوینت روش های نگهداری گوشت رشته صنایع غذایی 28 صفحه

به صفحه دریافت دانلود پاورپوینت روش های نگهداری گوشت خوش آمدید.

قبل از اینکه به صفحه دانلود بروید پیشنهاد می کنیم توضیحات دانلود پاورپوینت روش های نگهداری گوشت را مطالعه نمایید.

قسمتی از متن و توضیحات فایل:

گوشت ها ممكن است به صورت تازه عمل آوری شده ، خشك شده و یا به روشهای دیگری فرآوری شوند vنگهداری گوشت با توجه به اینكه از مهمترین مواد غذایی فساد پذیراند معمولا به وسیله تركیبی از روشهای نگهداری انجام می گیرد

فرمت فایل: pptx

تعداد صفحات: 28

حجم فایل: 2.17 مگا بایت

گوشت ها ممكن است به صورت تازه عمل آوری شده ، خشك شده و یا به روشهای دیگری فرآوری شوند. vنگهداری گوشت با توجه به اینكه از مهمترین مواد غذایی فساد پذیراند معمولا به وسیله تركیبی از روشهای نگهداری انجام می گیرد. vباتوجه به اینكه اكثر گوشتها به علت داشتن رطوبت زیاد محیط بسیار مناسبی برای رشد میكروبها هستند.PH نزدیك محدوده خنثی و مواد مغذی فراوان و به علت وجود تعداد زیادی میكروارگانیسمها در استخوانها و ماهیچه ها و غدد لنفاوی نگهداری گوشت نسبت به اكثرمواد غذایی دیگر مشكل تر است.

برای حذف قسمت های زائد آلودگی های بیشتری از طریق چاقو – اره ها – نوارهای نقاله – میزها – هوا ، آب و كارگران به وجود می آید .

باید توجه شود آب مورد استفاده برای اسپری كردن روی لاشه ها باید تحت فشار و داغ باشد .

پوشش هایی كه برای بسته بندی گوشت ها استفاده می شود . آنها را از دسترس باكتریها باید دور نگه داشت .

این پوشش ها از نظر نفوذپذیری نسبت به آب ، اكسیژن ، و دی اكسید كربن اختلاف زیادی دارند .

مطلب دیگر:  دانلود کیک و کلوچه رشته صنایع غذایی 54 صفحه

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” دانلود پاورپوینت روش های نگهداری گوشت ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – دانلود پاورپوینت روش های نگهداری گوشت – با کلمات کلیدی زیر مشخص گردیده است:
روش های نگهداری گوشت;نگهداری گوشت;میكروارگانیسمها در گوشت;مواد مغذی در گوشت

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *