دانلود پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی به وسیله سرما رشته صنایع غذایی 35 صفحه

به صفحه دریافت دانلود پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی به وسیله سرما خوش آمدید.

قبل از اینکه به صفحه دانلود بروید پیشنهاد می کنیم توضیحات دانلود پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی به وسیله سرما را مطالعه نمایید.

قسمتی از متن و توضیحات فایل:

ممانعت از بروز فساد توسط از بین بردن عوامل خارجی و داخلی و یا به تعویق انداختن رشد آنها می باشد نگهداری مواد غذایی اغلب با آماده کردن آنها توأم است

فرمت فایل: pptx

تعداد صفحات: 35

حجم فایل: 841 کیلو بایت

هدف روش های مختلف نگهداری مواد غذایی

الف ) از بین بردن فلور میکروبی موجود در مواد غذائی به طور کامل
( استریلیزاسیون) و یا از بین بردن میکروارگانیسم های پاتوژن و خطرناک یا
به عبارتی دیگر نابود کردن بخشی از فلوئور میکروبی ( پاستوریزاسیون) .

ب) جلوگیری از تکثیر میکروارگانیسم ها به طور مداوم و یا در زمانی معین و نگهداری شیمیایی. ) aw ( استفاده از سرما ، تغییرات در

ممانعت از بروز فساد توسط از بین بردن عوامل خارجی و داخلی و یا به تعویق انداختن رشد آنها می باشد. نگهداری مواد غذایی اغلب با آماده کردن آنها توأم است.

روشهای حرارتی

درجه حرارت یکی از مهمترین عوامل خارجی تعیین کننده رشد میکروبی می باشد که در مورد فلور میکروبی مواد غذایی بسیار وسیع الطیف است.
بین ( 15- ) تا ( 80 +)

در برودت های پایین تر تکثیر کاملاً متوقف شده و در حرارتهای بالاتر میکروارگانیسم ها دیگر قادر به زنده ماندن نخواهند بود. در هر دو مورد واکنشهای متابولیک میکروبها که موجب فساد مواد غذایی می گردند متوقف شده و از آنجا که واکنشهای آنزیماتیک غیر میکروبی نیز در همین فاصله حرارتی انجام میگیرد در نتیجه اعمال روشهای حرارتی در اکثر مواد غذائی موجب طولانی شدن زمان نگهداری آنها می گردد.

مطلب دیگر:  دانلود پاورپوینت استخراج در صنایع غذایی رشته صنایع غذایی 33 صفحه

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” دانلود پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی به وسیله سرما ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – دانلود پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی به وسیله سرما – با کلمات کلیدی زیر مشخص گردیده است:
روش های نگهداری مواد غذایی;روش های نگهداری به وسیله سرما ;استریلیزاسیون;میکروارگانیسم های پاتوژن ;فلوئور میکروبی;پاستوریزاسیون

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *