دانلود پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی رشته صنایع غذایی 10 صفحه

به صفحه دریافت دانلود پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی خوش آمدید.

قبل از اینکه به صفحه دانلود بروید پیشنهاد می کنیم توضیحات دانلود پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی را مطالعه نمایید.

قسمتی از متن و توضیحات فایل:

هیدرولیز نشاسته بااسید معایب استفاده از روش اسیدی برای تولید شربت گلوکز روش های تولید قند مایع گلوکزی

فرمت فایل: pptx

تعداد صفحات: 10

حجم فایل: 66 کیلو بایت

žفهرست مطالب

هیدرولیز نشاسته بااسید žمعایب استفاده از روش اسیدی برای تولید شربت گلوکز žروش های تولید قند مایع گلوکزی :

1.هیدرولیز اسیدی به روش غیر مداوم

2.سیستم مداوم هیدرولیز

3.هیدرولیز اسید – آنزیم

4.هیدرولیز آنزیم _ آنزیم غیر مداوم

žنشاسته از 2 نوع پلیمر تشکیل یافته است :

ترکیب خطی آمیلوز و ترکیب انشعابی آمیلوپکتین .

žهیدرولیز نشاسته با کاتالیست های اسیدی به طور کلی شامل شکست در هر دو انشعاب(1→4) α و (1→6) α برای رسیدن به اجزائی با وزن ملکولی پائین تر است . ž:DE میزان قندهای احیا شده تولیدی در طی تبدیل نشاسته به شربت نشاسته را می گویند .

ž žمعایب استفاده از روش اسیدی برای تولید شربت گلوکز

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” دانلود پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – دانلود پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی – با کلمات کلیدی زیر مشخص گردیده است:
روش های تولید آنزیمی قند مایع گلوکزی;روش های تولید شیمیایی قند مایع گلوکزی;قند مایع گلوکزی;هیدرولیز اسیدی به روش غیر مداوم;سیستم مداوم هیدرولیز;هیدرولیز اسید آنزیم;هیدرولیز آنزیم آنزیم غیر مداوم

مطلب دیگر:  پاورپوینت استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی رشته صنایع غذایی 66 صفحه

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *