دانلود پاورپوینت روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت رشته صنایع غذایی 34 صفحه

به صفحه دریافت دانلود پاورپوینت روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت خوش آمدید.

قبل از اینکه به صفحه دانلود بروید پیشنهاد می کنیم توضیحات دانلود پاورپوینت روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت را مطالعه نمایید.

قسمتی از متن و توضیحات فایل:

علم نگهداری محصولات بعد از برداشت مربوط به روش های برداشت حمل و نقل، بسته بندی و نگهداری آنها می شود آشنایی باروشهای نگهداری محصولات باعث می شود تا از ضایعات محصولات باغبانی کاسته شود

فرمت فایل: pptx

تعداد صفحات: 34

حجم فایل: 2.891 مگا بایت

علم نگهداری محصولات بعد از برداشت مربوط به روش های برداشت حمل و نقل، بسته بندی و نگهداری آنها می شود. آشنایی باروشهای نگهداری محصولات باعث می شود. تا از ضایعات محصولات باغبانی کاسته شود . با توجه به اینکه میوه ها موجودات زنده هستند، در فرآیند تنفس اکسیژن مصرف کرده و co2 آزاد می کنند . علم فیزیولوژی بعد از برداشت شرایط حفظ کیفیت محصولات را در مراحل مختلف نگهداری مورد بررسی قرار می دهد.

عوامل مﺆثر بر فساد محصولات

1- میکروارگانیسم ها: مانند کپک ها، مخمرها و باکتریها که سبب ایجاد تغییراتی در ماده غذایی می شود.

2- آنزیم ها: میکروب ها دارای انزیم هایی هستند که سبب کاهش کیفیت غذا می شود . همچنین خود ماده غذایی دارای آنزیم های فساد می باشد .

3- رطوبت: به عنوان یک حلال سبب تسهیل انجام بسیاری از واکنش های مخرب می شود .

4- اکسیژن: اکسیژن با اجزای ماده غذایی وارد واکنش می شد و تولید محصولات نا مطلوبی می کند.

5- حرارت: گرما نقش اساسی در فساد ماده غذایی دارد و افزایش درجه حرارت سبب تسریع فعالیت های مخرب می شود

مطلب دیگر:  پاورپوینت تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر رشته صنایع غذایی 21 صفحه

6- نور: سبب نابودی بسیاری از ویتامین ها مانند A،CوB2 می شودواجزای رنگین ماده را نیز از بین می برد .

نگهداری محصولات بعد از برداشت

گرمای محسوس ماده گرمای ناشی از تنفس نفوذ گرما به درون ماده

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” دانلود پاورپوینت روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – دانلود پاورپوینت روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت – با کلمات کلیدی زیر مشخص گردیده است:
روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت;نگهداری مرکبات;نگهداری محصولات;حمل و نقل بسته بندی و نگهداری محصولات کشاورزی

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *