دانلود فایل ورد Word بررسی روشهای مختلف آبیاری بر روی برخی صفات مرفولوژیک و فیزیولوژیک برنج ‎(Oryza satival L.) رشته کشاورزی و زراعت 56 صفحه

به صفحه دریافت دانلود فایل ورد Word بررسی روشهای مختلف آبیاری بر روی برخی صفات مرفولوژیک و فیزیولوژیک برنج ‎(Oryza satival L.) خوش آمدید.

قبل از اینکه به صفحه دانلود بروید پیشنهاد می کنیم توضیحات دانلود فایل ورد Word بررسی روشهای مختلف آبیاری بر روی برخی صفات مرفولوژیک و فیزیولوژیک برنج ‎(Oryza satival L.) را مطالعه نمایید.

قسمتی از متن و توضیحات فایل:

برنج به عنوان غذای اصلی حدود نیمی از جمعیت جهان به شمار می‎آید و به همین دلیل این محصول یكی از مهمترین منابع اصلی تأمین كننده نیاز غذایی جهان است (56،71) طبق آمار فائو مصرف سرانه برنج در كشورهای مختلف بین 24 تا 1102 كیلوگرم متغیر است و معمولاً كشورهای عمده تولید كننده برنج مصرف كنندگان عمده نیز هستند

فرمت فایل: doc

تعداد صفحات: 56

حجم فایل: 2.227 مگا بایت

برنج به عنوان غذای اصلی حدود نیمی از جمعیت جهان به شمار می‎آید و به همین دلیل این محصول یكی از مهمترین منابع اصلی تأمین كننده نیاز غذایی جهان است (56،71). طبق آمار فائو مصرف سرانه برنج در كشورهای مختلف بین 2/4 تا 1/102 كیلوگرم متغیر است و معمولاً كشورهای عمده تولید كننده برنج مصرف كنندگان عمده نیز هستند و تا حدی بین تولید و مصرف آنها موازنه وجود دارد. ولی در كشور ما متأسفانه این توازن برقرار نیست و ایران به عنوان یازدهمین كشور تولید كننده برنج، سومین وارد كننده در جهان است (11). برنج در كشور ما بعد از گندم دومین كالای مصرفی از نظر مقدار و تنها غله‎ای است كه منحصراً برای تغذیه انسان كشت می‎شود و در حدود نصف جیره غذائی 1/6 میلیارد نفری از جمعیت دنیا را تشكیل می‎دهد (11) و در بخش عظیمی از قارة آسیا تأمین كننده بیش از 80% كالری و 75% پروتئین مصرفی مردم است. در كشور ما نیز به طور متوسط، روزانه 14% نیاز به انرژی از طریق برنج تأمین می‎شود (11). این گیاه در بین گیاهان عمده زراعی دارای خصوصیات منحصر به فردی از نظر مصرف آب است (رشد در شرایط غرقابی، غیرغرقابی و دیم). آب اولین و اساسی‎ترین عامل محدود كننده تولید محصولات كشاورزی است. كمبود آب كه به بحران قرن حاضر موسوم شده است باعث گردید دانشمندان و محققان تلاش‎های وسیعی را در جهت یافتن راه حل‎های مناسب برای افزایش توان تولید واحد آب مصرفی آغاز نمایند.

مطلب دیگر:  پاورپوینت کشاورزی با عنوان معرفی برخی گیاهان رشته کشاورزی و زراعت 23 صفحه

عنوان

مقدمه

فصل اول – كلیات

1-1- سطح زیر كشت و میزان تولید در دنیا و ایران

1-2- سابقه كشت برنج در ایران

1-3- گیاه‎شناسی برنج

1-3-1- نوع ژاپونیكا

1-3-2- نوع ایندیكا

1-3-3- نوع جاوائیكا

1-4- سیستم‎های كشت برنج

1-5- فیزیولوژی و مراحل رشد برنج

1-6- فنولوژی و مراحل رشد برنج

1-6-1- مرحلة رویشی

1-6-2- مرحلة‌ زایشی

1-6-3- مرحلة رسیدگی

1-7- آب در گیاه

1-8- آبیاری در برنج

عنوان

1-8-1- روش آبیاری غرقاب دائم

1-8-2- روش آبیاری متناوب

1-8-3- آبیاری برنج براساس مراحل مختلف رشد

1-9- اثر كمبود آب

فصل دوم – بررسی منابع

2-1- عملكرد

2-2- اجزای عملكرد

2-3- عملكرد بیولوژیكی

2-4- راندمان مصرف آب

2-5- شاخص برداشت

2-6- فتوسنتز

2-7- ماده خشك

2-8- سرعت رشد محصول و سرعت رشد نسبی

2-9- فواصل آبیاری و مقدار آب مصرفی

2-10- مقاومت به خشكی

2-11- كیفیت و پروتئین دانه

2-12- شاخص سطح برگ

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” دانلود فایل ورد Word بررسی روشهای مختلف آبیاری بر روی برخی صفات مرفولوژیک و فیزیولوژیک برنج ‎(Oryza satival L.) ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – دانلود فایل ورد Word بررسی روشهای مختلف آبیاری بر روی برخی صفات مرفولوژیک و فیزیولوژیک برنج ‎(Oryza satival L.) – با کلمات کلیدی زیر مشخص گردیده است:
دانلود فایل ورد Word بررسی روشهای مختلف آبیاری بر روی برخی صفات مرفولوژیك و فیزیولوژیك برنج Oryza satival L

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *