اثر شوری روی گیاهان زراعی و راههای مقابله با آن رشته کشاورزی و زراعت 47 صفحه

به صفحه دریافت اثر شوری روی گیاهان زراعی و راههای مقابله با آن خوش آمدید.

قبل از اینکه به صفحه دانلود بروید پیشنهاد می کنیم توضیحات اثر شوری روی گیاهان زراعی و راههای مقابله با آن را مطالعه نمایید.

قسمتی از متن و توضیحات فایل:

مناطق وسیعی از سطح زمین بدلیل تحمل كم گیاهان زراعی نسبت به نمك، و نبود اطلاعات كافی در مورد مكانیسم های تحمل دردسترس اصلاح كنندگان گیاه در ارتباط با فزایندهای گزینش، برای كشاورزی غیر قابل استفاده می باشند در بعضی از مناطق مستعد برای كشاورزی در ارتباط با موضوع، دو دیدگاه وجود دارند كه می توانند موردتوجه واقع شوند

فرمت فایل: doc

تعداد صفحات: 47

حجم فایل: 63 کیلو بایت

مقدمه:

در جهان، پدیده های متعددی وجود دارد كه باعث می شود اطراف خود را به تحلیل برد. به عنوان مثال وقتی آب باران روی خاك ها جریان پیدا می كند، نمك های سدیم، كلسیم، منیزیم، كلر، سولفات، كربنات و تعدادی دیگر از عناصر در جریان آب وارد شده و به درون رودخانه ها، دریاچه ها و سرانجام دریاها و اقیانوس ها وارد می شود. فرآیندهای زمین شناسی نیز به حل شدن كند پوسته زمین و آزاد نمودن مقدار قابل ملاحظه ای از یون های سدیم، كلسیم، منیزیم، كلر، سولفور، كربنات ها وتركیبات غیر آلی دیگر به داخل اقیانوس ها كمك نموده است. آب و نمك‌های حل شده برای رشد گیاه ضروری می باشند اما استفاده مجدد آب و میزان تبخیر بالای آن در نواحی خشك و نیمه خشك باعث تجمع نمك شده كه به عنوان یك پدیده عمومی شوری تلقی می شود. شوری خاك به دلیل جلوگیری از جذب آب و عناصر به درون گیاه یكی از مهم ترین محدودیت های رشد گیاهان زراعی محسوب می شود و به عنوان مشكل بزرگ كشاورزی، بالاخص در كشاورزی آبی درمنابع گزارش شده است (7).

افزایش جمعیت جهان ایجاب می كند كه مساحت بیشتری از زمین به امر خانه سازی و فعالیت های صنعتی تخصیص یابد و در این شرایط، گسترش مزارع كشاورزی به زمین های واقع در حاشیه حاصلخیزی یعنی مرزهای نهایی زمین های قابل كشت، اجتناب ناپذیر می گردد، در چنین وضعیتی، مسمومیت، شوری، دماهای فوق العاده، آلودگی ها و آثار حاصل از دخالت های شیمیایی استرس هایی هستند كه غالباً بروز می‌كنند. همچنین تغییر محیط ها و اقلیم ها كه از فعالیت های انسان نتیجه می شوند، شرایط استرسی را كه گیاهان باید تحت آن شرایط رشد كرده و زنده بمانند پدیدار و یا تشدید می كنند.علم به اثرات استرس های گوناگون روی فیزیولوژی گیاهان برای شناخت مكانیسم های مقاومت و بقایای گیاهان و انتخاب روش های اصلاح به منظور افزایش مقاومت گیاهان در مقابل استرس ضرورت دارد (3).

مطلب دیگر:  پاورپوینت کشاورزی و گیاهشناسی با عنوان علفهای هرز رشته کشاورزی و زراعت 30 صفحه

شوری عامل مهم در تاریخ بشر و سیستم های كشاورزی بوده، كه بشر بر آنها تكیه داشته است. تمدن های بسیاری در اثر عدم اعمال مدیریت صحیح درامر آبیاری و نتیجتا” دراثر تجمع نمك در سطح خاك، نابود شده اند. هر گاه بارندگی محدود باشد، نمك در خاكی كه گیاهان درآن ریشه دوانیده اند، شسته نمی شود و بهنگام افزایش شوری ( نمك ) مقدار محصول كاهش می یابد.

مناطق وسیعی از سطح زمین بدلیل تحمل كم گیاهان زراعی نسبت به نمك، و نبود اطلاعات كافی در مورد مكانیسم های تحمل دردسترس اصلاح كنندگان گیاه در ارتباط با فزایندهای گزینش، برای كشاورزی غیر قابل استفاده می باشند. در بعضی از مناطق مستعد برای كشاورزی در ارتباط با موضوع، دو دیدگاه وجود دارند كه می توانند موردتوجه واقع شوند :

1-كوشش در پیداكردن راههای موثر و كم هزینه در امر شیرین كردن آب دریاها برای اهداف آبیاری.

گزینش گیاهان زراعی كه قادر به رشد و نمو در شرایط شدیدا” شور باشند.

47 ص

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” اثر شوری روی گیاهان زراعی و راههای مقابله با آن ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – اثر شوری روی گیاهان زراعی و راههای مقابله با آن – با کلمات کلیدی زیر مشخص گردیده است:
اثر شوری بر گیاهان زراعی و راههای مقابله با آن

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *